Εγγύηση Trendy4u.eu

Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της ατομικής επιχείρησης (στο εξής “Εταιρεία”) με διακριτικό τίτλο INNOVATIVE PRODUCT SOLUTIONS, με έδρα το Περιστέρι και ιδιοκτήτη και διαχειριστή της ιστοσελίδας https://trendy4u.eu, Στάθη Κωνσταντίνο.

Εγγύηση Αυθεντικότητας Και Ασφάλειας Γυαλιών Ηλίου

Όλα τα γυαλιά ηλίου απο το Trendy4u.eu παρέχονται με τα απαραίτητα έγγραφα αυθεντικότητας και ασφάλειας του εκάστοτε κατασκευαστή, και πληρούν όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας.

 

Εγγύηση Ρολογιών Trendy4u.eu Που Καλύπτονται απο Εγγύηση Κατασκευαστή (ενδεικτικά και όχι περιοριστικά αφορά μάρκες όπως Shark, NAVIFORCE, SINOBI κ.α.)

*Αφορά τα μοντέλα στα οποία εσωκλείεται καρτελάκι εγγύησης*Για την αντικατάσταση και οποιαδήποτε μορφής επισκευή προϊόντων, αρμόδια είναι μόνο η ίδια η αντιπροσωπεία, με την οποία θα πρέπει να επικοινωνήσει ο ίδιος ο πελάτης.

 

 

Εγγύηση Ρολογιών Trendy4u.eu Που ΔΕΝ Καλύπτονται απο Εγγύηση Κατασκευαστή

Αυτή η Περιορισμένη Εγγύηση ισχύει για φυσικά αγαθά και μόνο για φυσικά αγαθά, και ειδικότερα μόνο για ρολόγια, που αγοράζονται από το ηλεκτρονικό κατάστημα https://trendy4u.eu (“Φυσικά Προϊόντα”), και ΔΕΝ καλύπτονται απο εγγύηση κατασκευαστή.

Τι καλύπτει αυτή η περιορισμένη εγγύηση;

Αυτή η Περιορισμένη Εγγύηση καλύπτει τυχόν ελαττώματα στο υλικό ή την κατασκευή κατά την περίοδο εγγύησης, και αφορά αποκλειστικά ρολόγια που δεν καλύπτονται απο εγγύηση κατασκευαστή.

Κατά τη διάρκεια της περιόδου εγγύησης, το Trendy4u.eu θα επισκευάσει ή θα αντικαταστήσει με το ίδιο προϊόν (ή ελλείψη αποθέματος αυτού, με άλλο ισάξιας ή ανώτερης αξίας κατα την διακριτική ευκαίρια της Εταιρείας), χωρίς καμία επιβάρυνση, προϊόντα ή τμήματα προϊόντος που αποδεικνύονται ελαττωματικά λόγω ακατάλληλου υλικού ή κατασκευής, υπό κανονική χρήση και συντήρηση.

Αυτή η Περιορισμένη Εγγύηση ΔΕΝ είναι μεταβιβάσιμη.

Τι θα κάνουμε για να διορθώσουμε τυχόν προβλήματα;

Η Εταιρεία θα επισκευάσει ή θα αντικαταστήσει το Προϊόν χωρίς χρέωση, χρησιμοποιώντας νέα ή ανακατασκευασμένα ανταλλακτικά. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι ο αγοραστής να αποστείλλει το Προϊόν μέσω ΕΛΤΑ ΚΟΥΡΙΕΡ στην Έδρα της Εταιρείας με δικά του έξοδα.

Πόσο διαρκεί η κάλυψη;

Η περίοδος εγγύησης για τα φυσικά αγαθά που αγοράσατε από το Trendy4u.eu είναι 60 ημέρες από την ημερομηνία αγοράς, που αποδυκνείεται απο την απόδειξη αγοράς, και που αποτελεί απαραίτητο στοιχείο προκειμένου να γίνει χρήση της εγγύησης.

Ένα προϊόν αντικατάστάσης ή μέρος αυτού αναλαμβάνει την υπόλοιπη εγγύηση του αρχικού προϊόντος ή 60 ημέρες από την ημερομηνία αντικατάστασης ή επισκευής, όποια απο τα δύο διαστήματα είναι μεγαλυτερά σε διάρκεια.

Τι καλύπτει αυτή η περιορισμένη εγγύηση;

Αυτή η Περιορισμένη Εγγύηση δεν καλύπτει κανένα πρόβλημα που προκαλείται από:

1) Συνθήκες, δυσλειτουργίες ή ζημιές που δεν οφείλονται σε ελαττώματα υλικού ή κατασκευής

2) Συνθήκες, δυσλειτουργίες ή ζημιές που οφείλονται σε αμέλεια, ακατάλληλη συντήρηση ή τροποποίηση αρχικού προϊόντος

3) Μπαταρία

4) Η Εταιρεία θα πληρώσει τα έξοδα αποστολής προϊόντος αντικατάστασης

Η Εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν βλάβες και φθορές των προϊόντων λόγω κακής χρήσης τους (ενδεικτικά και όχι περιοριστικά: φυσιολογική φθορά σε δερμάτινα λουράκια ή μπρασελε λόγω χρήσης, εισρροή νερού σε ρολόγια λόγω του ότι δεν τηρήθηκαν οι ισχύουσες οδηγίες αδιαβροχοποίησης του κατασκευαστή, κλπ) και σε καμία περίπτωση δεν υποχρεούται σε αντικατάσταση.

Υποχρεώσεις Καταναλωτή

  1. Για να λάβετε την υπηρεσία εγγύησης, πρέπει πρώτα να επικοινωνήσετε μαζί μας για να προσδιορίσουμε το πρόβλημα και την καταλληλότερη λύση για εσάς.
  1. Να παραδώστε τα Φυσικά Αγαθά στην αρχική τους συσκευασία μαζί με την απόδειξη αγοράς (και μόνο μέσω αποστολής απο την εταρεία ΕΛΤΑ ΚΟΥΡΙΕΡ με δική σας επιβάρυνση εξόδων αποστολής), συμπεριλαμβανομένων τυχόν εξαρτημάτων ή εγγράφων που αποστέλλονται με τα Φυσικά Είδη στη διεύθυνση της Έδρας της Εταιρείας, που καθορίζεται από την ιστοσελίδα Trendy4u.eu.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας με οποιαδήποτε από τις παρακάτω μεθόδους επικοινωνίας:

Τηλεφωνικώς: 2105734819/6973823517- Μέσω email: sales@trendy4u.eu- Επισκεπτόμενοι αυτή τη σελίδα στην ιστοσελίδα μας: https://trendy4u.eu/contact/

 


 

Πέρα των παραπάνω, ισχύει κανονικά και η Πολιτική Επιστροφών της Εταιρείας, την οποία μπορείτε να δείτε εδώ   .

 

 

Τα cookies επιτρεπουν μια σειρα απο λειτουργιες που ενισχυουν την εμπειρια σας στο trendy4u.eu. Χρησιμοποιωντας αυτον τον ιστοτοπο, συμφωνειτε με την χρηση των cookies.

X
Το trendy4u.eu έχει αναστείλει την λειτουργία του. Ευχαριστούμε τους πελάτες μας για την στήριξη τους
¤
%d bloggers like this: