Τροποι Αποστολης

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε πρωτότυπα και ποιοτικά προϊόντα, σε χαμηλές τιμες και πάντα με ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ, και αριθμό αποστολής, για να ελέγχετε το δέμα σας σε όλα τα στάδια αποστολής του, μέσω της ιστοσελίδας των ΕΛΤΑ .  Οι αποστολές με αυτόν τον τρόπο έχουν σύνηθες χρόνους 2-3 εργάσιμες για διευθύνσεις εντός Αττικης και 6-8 εργάσιμες για διευθύνσεις εκτός Αττικής.  Οι χρόνοι αυτοί ενδέχεται να ποικίλλουν αναλόγως της τοποθεσίας αποστολής (δυσπρόσιτες περιοχές-νησιά) και άλλων ανεξάρτητων προς εμάς παραγόντων (π.χ. καιρικά φαινόμενα, απεργίες, κλπ).

 

 

Παρόλα αυτά, διατίθεται και η επιλογή αποστολής με ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ μέσω υπηρεσίας COURIER με επιπλέον χρέωση 5€.

**ΠΡΟΣΟΧΗ!!!-ΓΙΑ ΟΣΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΥΠΕΡΒΑΙΝΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 50€ ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ Η ΕΠΙΛΟΓΗ “ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗΣ + ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΜΕ ΚΟΥΡΙΕΡ ΔΩΡΕΑΝ” **

Στην περίπτωση αποστολής με κουριερ, οι παραγγελίες που αποστέλλονται πριν τις 12 μμ κάθε εργάσιμης ημέρας έχουν σύνηθες χρόνους αποστολής για 1) εντός Αττικής και μεγάλων αστικών κέντρων 1 εργάσιμη ημέρα, 2) για την υπόλοιπη Ελλάδα 2-3 εργάσιμες (+1 ημέρα για δυσπρόσιτες περιοχές, όπως νησια).  Και σε αυτήν την περίπτωση θα μπορείτε να  ελέγχετε το δέμα σας σε όλα τα στάδια αποστολής του, μέσω της ιστοσελίδας των ΕΛΤΑ COURIER .

 

 

X
Αρέσει σε %d bloggers: