Τροποι Πληρωμης

Στο trendy4u.eu έχουμε ως στόχο να σας παρέχουμε μια εύκολη και ολοκληρωμένη εμπειρία αγοράς των προϊόντων που εσείς επιθυμείτε!

Κατόπιν τούτου, έχουμε ενσωματώσει τρείς πολύ εύκολους τρόπους πληρωμής προκειμένου να επιλέξετε αυτόν που σας ταιριάζει.  Έτσι, στο τέλος της διαδικασίας αγορών θα μπορείτε να επιλέξετε ως τρόπο πληρωμής:

1) Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό,

2) Πληρωμή με όλες τις πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες μέσω Paypal,

3) Πληρωμή με όλες τις πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες μέσω VivaWallet!

ή

4) Πληρωμη μέσω αντικαταβολής και αποστολή με κουριερ (χρέωση 5€ – εξαιρούνται οι παραγγελίες ύψους άνω των 50€, όπου δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση)

 

Οι ηλεκτρονικοί τρόποι πληρωμής Paypal και VivaWallet διασφαλίζουν απολύτως την ασφάλεια συναλλαγων, καθώς μεταφέρεστε αυτόματα στο ασφαλές περιβάλλον της αντίστοιχης υπηρεσίας που εσείς θα επιλέξετε, προκειμένου να πραγματοποιήσετε την πληρωμή σας.

 

Έτσι, δεν καταχωρείται οποιαδήποτε στοιχείο της πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας απο την επιχείρηση, ούτε παρέχεται πρόσβαση σε αυτά.  Επίσης, δεν απαιτείται η δημιουργία κάποιου λογαριασμού στις αντιστοιχες υπηρεσίες, καθώς μοναδικός σκοπός τους είναι να διασφαλίζουν τις ηλεκτρονικές συναλλαγές σας!

 

 

 

“Ο ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ, ΧΡΕΩΣΤΙΚΗΣ ‘Η ΠΡΟΠΛΗΡΩΜΕΝΗΣ ΚΑΡΤΑΣ”, “CONSUMERS MAY PAY WITH CREDIT, DEBIT OR PREPAID CARD”

 

 

 

Τα cookies επιτρεπουν μια σειρα απο λειτουργιες που ενισχυουν την εμπειρια σας στο trendy4u.eu. Χρησιμοποιωντας αυτον τον ιστοτοπο, συμφωνειτε με την χρηση των cookies.

X
%d bloggers like this: