ΜΙΝΙ BLUETOOTH TRACKER itag – ΔΩΡΟ ΜΕ NAVIFORCE NF9079!!!

***Το συγκεκριμένο προϊόν αξίας 11,99€ δίνεται ως προσφορα με τη μορφή δώρου για όσους αποκτήσουν το NAVIFORCE NF9079 “MODERN MILITARY” ΑΝΤΡΙΚΟ ΡΟΛΟΪ***

Η τελευταία λέξη της τεχνολογίας στους υπερ-φορητούς  bluetooth gps trackers θα σας εκπλήξει με την ποικιλία από χρήσιμες λειτουργίες που διαθέτει. Το ΜΙΝΙ BLUETOOTH TRACKER βασίζεται σε τεχνολογία εντοπισμού GPS και η λειτουργία παρακολούθησης και εντοπισμού θα σας φανεί χρήσιμη σε πολλές περιστάσεις.  Για παράδειγμα, μπορεί να σας βοηθήσει να εντοπίσετε το αυτοκίνητο σας σε ένα πολυσύχναστο χώρο στάθμευσης ή να κρατήσετε το παιδί και το κατοικίδιο κοντά σας! Μέχρι 8 αντικείμενα μπορούν να παρακολουθούνται κάθε φορά (ή έως και 8 παιδιά!) στην ίδια εφαρμογή, και κάθε ένα από τα trackers μπορεί να ονομαστεί διαφορετικά.


Επίσης, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να σας βοηθήσει να εντοπίσετε τα χαμένα κλειδιά ή άλλα αντικείμενα αξίας, όπως πορτοφόλια, τσάντες και χαρτοφύλακες. Το ΜΙΝΙ BLUETOOTH TRACKER μπορεί να συνδεθεί εύκολα σε μπρελόκ ή να τοποθετηθεί μέσα στο πορτοφόλι σας ή την τσάντα σας, διασφαλίζοντας οτι ποτέ πια δεν θα τα απωλέσετε, ενώ ταυτόχρονα μπορεί να τοποθετηθεί, αν χρειάζεται, ακόμη και στο κολάρο του σκύλου μας . Μόλις το υποκείμενο παρακολούθησης βρεθεί εκτός εμβέλειας (περίπου στα 10 μέτρα), θα λάβετε ειδοποίηση στο κινητό σας με τη μορφή ενός δυνατού ήχου που θα σας ενημερώνει ότι έχει απομακρυνθεί απο εσάς! Ακόμα, χρησιμοποιώντας την ειδική εφαρμογή στο smartphone σας, μπορείτε να στείλετε μια ειδοποίηση στη συσκευή εντοπισμού GPS και θα σας βοηθήσει να εντοπίσετε τα χαμένα αντικείμενα με ένα δυνατό ήχο, ενώ μια κουκίδα στον εικονικό χάρτη του smartphone σας θα σας δείξει αμέσως την ακριβή τοποθεσία τους!

Εκτός από τις λειτουργίες ιχνηλάτησης και εντοπισμού μέσω τεχνολογίας GPS, το ΜΙΝΙ BLUETOOTH TRACKER  έχει επίσης πολλά άλλα χαρακτηριστικά που είναι βέβαιο ότι θα αποδειχθούν χρήσιμα. Χρησιμοποιώντας την ενσωματωμένη Bluetooth 4.0 τεχνολογία, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ακόμα και ως ασύρματο κουμπί απομακρυσμένη κλείστρου κάμερας για να τραβήξετε φωτογραφίες απο το smartphone σας. Η συγκεκριμένη λειτουργία σας επιτρέπει να τοποθετήσετε το smartphone ή tablet σας εντός εμβέλειας Bluetooth, και να ληφθούν εκπληκτικές αυτοπροσωπογραφίες από εσάς και τους φίλους σας με τη χρήση ένος selfie stick ή / και τρίποδου.   

Το μόνο όριο είναι η φαντασία σας…

Το πακέτο περιλαμβάνει:
1 x Tracker συσκευή
1 x Εγχειρίδιο οδηγιών

 

 

 

Περιγραφή:
1. Έκδοση Bluetooth: Bluetooth 4.0 Χαμηλή Ενέργειας
2. Συμβατά τηλέφωνα:  iPhone 6 / iPhone4S / 5 / 5δ / 5C, iPad Mini, iTouch 5, iPad 3/4, iPad Air και Android με Bluetooth
3. 4.0 Smartphone .Andriod 4.3 έκδοση και άνω.
4. Απόσταση Βέλτιστης Λειτουργίας: Περίπου 25 μέτρα (χωρίς εμπόδια)
5. Κατάλληλο για: Πορτοφόλι, αυτοκίνητο, παιδί, Κατοικίδια, τσάντες, βαλίτσα ή άλλα αντικείμενα.
6. μπαταρία: CR2032 λιθίου μπαταρία  (Δεν περιλαμβάνεται )
7. Καθαρό Βάρος: 9 γραμμάρια

Χρόνος αναμονής: 6 μήνες
Πιστοποιητικά: CE / ROSH / EPL
Όνομα 
App : iSearching (χωρίς χρέωση)
Συνδέει έως 10 μονάδες ΜΙΝΙ BLUETOOTH TRACKER itag
App γλώσσα: Αγγλικά, Κινέζικα, Γαλλικά, Ισπανικά

Tagged

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Τα cookies επιτρεπουν μια σειρα απο λειτουργιες που ενισχυουν την εμπειρια σας στο trendy4u.eu. Χρησιμοποιωντας αυτον τον ιστοτοπο, συμφωνειτε με την χρηση των cookies.

X
%d bloggers like this: